Over Ons

Zuidpool

Ons verhaal


Zuidpool is onderdeel van Unlimited label, exploitant van bijzondere horeca- en evenementengelegenheden in Amsterdam en omgeving met elk een unieke identiteit. Centraal hierin staan gastvrijheid, kwaliteit, gezelligheid, flexibiliteit en professionaliteit: alle labels hebben als doel het verblijf van de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken!

Caffe Esprit

Caffe Esprit staat al jaren bekend om haar overheerlijke club sandwiches, diverse pasta’s, burgers, haar eigentijdse koffie verkeerd en de huisgemaakte worteltaart. Met haar ligging op het Spui is het voor u de meest geschikte locatie voor een hapje en een drankje  tijdens het winkelen of een uitgebreid diner na afloop. In de zomer is het op het grote terras heerlijk genieten van de zon en een lekker drankje.

Strandzuid

Tussen de Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt Strandzuid, al jaren een bruisend stadsstrand en bij uitstek de locatie voor zomerse feesten en evenementen. In 2015 presenteerde Strandzuid een nieuwe uitstraling, nieuwe menukaart en bovenal een nieuwe belevenis, geïnspireerd door moderne Duitse Biergartens en enkele strandtenten van over de hele wereld.

Op Strandzuid draait het van maart tot en met september allemaal om het Bierterras , aan de grote vijver van het Beatrixpark en op steenworp afstand van de Amsterdamse Zuidas. Het Bierterras is een plek voor jong en oud, voor formeel en informeel, voor een snelle borrel of voor een hele middag. Op het menu vind je meer dan vijftig speciaalbieren op fles en tap.

Grenzend aan het Bierterras ligt het restaurant, met zowel binnen als buiten zitgelegenheid. De menukaart is net als de sfeer; ongecompliceerd, smakelijk en gezellig.

Vondelpark3

In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Bij Vondelpark3 geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, borrel en diner in het sfeervolle restaurant of op het terras.

Of je nu langskomt voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, een salade na een rondje Vondelpark of voor een uitgebreid diner met een klant: Vondelpark3 is open en jij bent welkom.

Nuevo & Sur

Nuevo & Sur Beach House, gebaseerd op het Amsterdamse stadsstrand Strandzuid, opende op 15 maart 2018 in de Spaanse kustplaats als onderdeel van Unlimited Label.

De beachclub bouwt het menu op uit drie thema’s: EARTH (licht, vegetarisch of vegan), RANCHO (vlees) en WAVES (vis). De makkelijke strandkaart stilt met onder andere een boa buns, quinoasalade en taco’s de honger van strandgangers op 120 strandbedjes en 10 Balinese bedden.

Contactformulier