Bedrijfsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam

Unieke locatie voor bedrijfsfeest in Amsterdam in winterse sferen

Organiseer je bedrijfsfeest in Amsterdam bij evenementenlocatie Zuidpool

Organiseer je een bedrijfsfeest met Amsterdam als locatie? Zoek dan niet verder! Zuidpool is een sfeervolle evenementenlocatie en helpt je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsfeest in Amsterdam. Zuidpool is geopend in het winterseizoen, van eind september tot en met eind april. De sfeervolle ruimtes zijn ideaal ingericht voor een bedrijfsfeest in Amsterdam met locatie aan het water. Zuidpool leent zich perfect voor kerstdiners, jaarafsluitingen en nieuwjaarsborrels. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Zuidpool als locatie in Amsterdam voor het organiseren van reguliere teambuilding- en brainstormsessies.

Bedrijfsfeest locatie Amsterdam: Zuidpool

Zuidpool bevindt zich tussen het Beatrixpark en station Amsterdam RAI en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze evenementenlocatie is op te delen in verschillende ruimtes met ieder hun eigen specificaties en faciliteiten, in overleg maken we een keuze uit alle mogelijkheden en kunnen we je bedrijfsfeest in Amsterdam op maat samenstellen. Voor welke ruimte je ook kiest, bij Zuidpool zorgen we ervoor dat jij en je collega’s een onvergetelijke tijd hebben. De authentieke wintersfeer van onze unieke locatie in Amsterdam, gecombineerd met internationale allure en professionele aanpak, maakt je bedrijfsfeest in Amsterdam gegarandeerd een succes.

Verschillende ruimtes voor bedrijfsfeesten in Amsterdam

‘The Winter House’ biedt uitzicht over het water en het mooie Beatrixpark. Deze ruimte is het meest geschikt voor middelgrote tot grote gezelschappen en kan ongeveer 350 personen huisvesten in een feestsetting. Voor nog grotere groepen kan de ruimte worden gecombineerd met andere ruimtes van Zuidpool. In combinatie met ‘The Mountain House’, welke een capaciteit heeft van circa 450 personen, kunnen ook hele grote bedrijven hun bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam bij evenementenlocatie Zuidpool. The Winter House is ondanks het grote oppervlak gezellig ingericht met een winterse uitstraling. Voor een kleiner bedrijfsfeest in Amsterdam beschikken we over een fantastische skihut. ‘The Ski Hut’, gelegen bij de ingang van Zuidpool, heeft een gezellige bar en wordt gekenmerkt door veel hout. De ruimte is intiem en makkelijk om te toveren in bijvoorbeeld jouw bedrijfskleuren of thema.

Uw bedrijfsfeest in Amsterdam op maat!

Bij een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam komen veel keuzes kijken, denk alleen al aan het eten. Vrijwel alle wensen met betrekking tot eten en drinken zijn mogelijk bij Zuidpool. Kom je met je team bij ons ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Uniek bij Zuidpool is ‘Koek-en-Zopie’ met klassiekers als boerenkool, hutspot, erwtensoep en hazenpeper met rode kool en appel. Wil je toch iets chiquers of iets dat indruk maakt? Laat dan het oestermeisje komen dat live verse oesters voor je gasten opent. Zuidpool kan het diner serveren als buffet, walking-dinner of sit-down dinner: allemaal volledig door jou en je gasten samen te stellen. Liever iets originelers? Geniet dan samen van een heuse winter BBQ. Bij het organiseren van een bedrijfsfeest krijg je te maken met veel wensen en restricties wat betreft eten. Zuidpool houdt rekening met dieet wensen en kan je adviseren bij het maken van een keuze, waardoor iedereen volop culinair kan meegenieten.

Het is natuurlijk belangrijk dat licht en geluid piekfijn in orde zijn tijdens een bedrijfsfeest. Voor zowel presentaties, live muziek als DJ-set verzorgt Zuidpool alles tegen scherpe prijzen. Spreek je specifieke wensen door met een van onze professionals en wij nemen de techniek uit handen. Apparatuur moet via Zuidpool worden afgenomen in verband met regelgeving waar wij ons aan moeten houden. Heb je een speciale band of DJ die je wil inhuren, dan kan dat extern. Vanwege onze brede ervaring hebben wij ook een enorm netwerk aan DJ’s en ander entertainment. Informeer naar de mogelijkheden voor je bedrijfsfeest in Amsterdam bij locatie Zuidpool en wij helpen je verder.

Zuidpool: de locatie in Amsterdam voor je bedrijfsfeest

Als je geïnspireerd bent geraakt en jouw bedrijfsfeest in Amsterdam tussen eind september en eind april georganiseerd gaat worden, kom dan langs op dé evenementenlocatie van Amsterdam en laat ons je helpen. Ons veelzijdige en professionele team zal al je vragen kunnen beantwoorden en gaat enthousiast aan de slag om een offerte te maken voor jouw bedrijfsfeest in Amsterdam. Je kunt een keuze maken uit een van de al uitgewerkte concepten die te zien zijn op onze website en in onze brochure, of kiezen voor maatwerk. In het laatste geval kun je je evenement een geheel eigen touch geven wat betreft aankleding, eten en drinken en muziek. Heb je niet zoveel eigen inspiratie maar wil je toch een uniek evenement? Maak je geen zorgen, bij Zuidpool ben je aan het juiste adres!

Contact met Zuidpool.