Borrellocatie Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam

Unieke borrel locatie in Amsterdam in winterse sferen

Borrel locatie in Amsterdam

Als ergens de term ‘Winter Wonderland’ wel van toepassing is, dan is het bij de bijzondere evenementenlocatie van Zuidpool. Een unieke borrel locatie in Amsterdam waar je kunt genieten van een authentieke winterse sfeer. De ambiance die hier is gecreëerd, is een warm welkom voor alle gasten ondanks de winterse uitstraling door de aankleding. Als je ergens de pure wintersfeer wilt beleven tijdens een gezellige borrel, maar wel warm ontvangen wilt worden, dan ben je bij Zuidpool aan het juiste adres.

Een borrel locatie in Amsterdam met internationale allure

Zuidpool is een unieke locatie voor een borrel in Amsterdam. Het gaat hier om een locatie met internationale allure en op steenworp afstand van de Amsterdam RAI. Mede door de speciale samenwerking met de internationale congres- en beurs locatie RAI is er vandaag de dag nog meer capaciteit voor leuke borrellocaties in Amsterdam op het vernieuwde terrein van Zuidpool. De verschillende zalen bij Zuidpool zorgen dat er voor ieder gezelschap een passende belevenis gecreëerd kan worden.

Een unieke borrel locatie in Amsterdam voor ieder idee

‘Het maakt voor Zuidpool niet uit of je met een grote of een kleinere groep komt borrelen. De verschillende borrellocaties in Amsterdam stellen ons in staat om voor ieder gezelschap een ruimte met een sfeervolle ambiance en een authentieke wintersfeer aan te bieden. Zuidpool heeft verschillende mogelijkheden en allemaal zijn ze even uniek. Vanaf half oktober tot eind april verandert deze locatie in een winters paradijs met verschillende ruimtes waar men een borrel kan organiseren in Amsterdam.

Een smaakvolle indruk van uw borrellocatie in Amsterdam

Deze borrel locatie in Amsterdam is geschikt voor bedrijven om een zaal te huren, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, een nieuwjaarsborrel of een kerstborrel. Natuurlijk is de borrel locatie in Amsterdam ook voor andere groepen een onvergetelijke ervaring, zoals bijvoorbeeld voor de vereniging of een familieborrel. Zuidpool heeft alles in huis om de borrel tot in de puntjes te regelen, ook op het gebied van tongstrelende culinaire mogelijkheden. De borrel kan volledig op maat worden samengesteld, onze deskundige medewerkers weten precies hoe ze een onvergetelijke en succesvolle borrel kunnen organiseren in Amsterdam. Onze gepassioneerde bediening en keukenbrigade weet als geen ander hoe ze letterlijk en figuurlijk een smaakvolle indruk kunnen achterlaten.

Onze sfeervolle aankleding van uw borrellocatie

Een borrel organiseren in Amsterdam vraagt natuurlijk om de perfecte ruimte en bij Zuidpool is er voor iedere gelegenheid de juiste zaal. Met de sfeervolle aankleding van de zalen van Zuidpool is de eerste stap naar een gezellige borrel locatie in Amsterdam al gelijk gezet. Onze gastvrijheid doet de rest. Deze gastvrijheid, ervaring, passie voor het werk en creativiteit zijn de ingrediënten voor een unieke ervaring in de winterse sferen van Zuidpool. Onze uitgebreide brochure geeft je een duidelijk beeld. Informeer gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een borrel locatie in Amsterdam. Ook als je graag alles op maat geregeld wilt hebben, ongeacht het aantal mensen.

Een perfecte borrel locatie voor Amsterdam en omstreken

De sfeervolle locatie Zuidpool ligt in dit geval niet op de plek waar alle richtingen naar het noorden wijzen. Integendeel, deze Zuidpool heeft een ideale ligging. De ring van Amsterdam ligt vlakbij, net zoals de Amsterdam RAI.
Vanuit alle richtingen kan men zowel met de bus, metro, trein en tram Zuidpool eenvoudig bereiken. Er is parkeergelegenheid genoeg in de P4 van de Amsterdam RAI. Hierdoor is de Zuidpool voor iedereen uit Amsterdam, maar ook voor iedereen die ergens anders vandaan komt goed bereikbaar. Hierdoor hoeft niemand de gezellige borrel te missen!

Neem eens vrijblijvend contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden!

Contact met Zuidpool.