Bruiloft locatie Amsterdam

Bruiloft Locatie Amsterdam

Unieke bruiloft locatie in Amsterdam in winterse sferen

Beleef een onvergetelijke dag op een unieke bruiloft locatie in Amsterdam

Heb jij al een idee hoe jouw trouwdag eruit moet komen te zien? Een ding is zeker: jouw bruiloft in Amsterdam moet een onvergetelijke dag worden. Naast een prachtige trouwjurk, een leuke trouwauto en jullie beste vrienden en naaste familie bij elkaar, is een sfeervolle bruiloft locatie natuurlijk onmisbaar. Bij Zuidpool kunnen wij je daarbij gelukkig helpen. Zuidpool is een unieke horeca- en evenementen locatie in Amsterdam. Als bruiloft locatie in Amsterdam is Zuidpool met zijn gastvrijheid, gezelligheid, flexibiliteit en kwaliteit dan ook zeer geschikt. Jouw bruiloft in Amsterdam wordt met Zuidpool een dag die je voor altijd zal bijblijven!

Kies een zaal die bij jouw bruiloftsgezelschap past

Of je nu een groot bruiloftsfeest wil vieren met al jullie vrienden, familie, kennissen en collega’s of als je juist liever kiest voor een intieme bijeenkomst met alleen je meest dierbare familie en vrienden: bij Zuidpool kan het allemaal. Wij beschikken over diverse zalen, waardoor we capaciteit hebben voor grote events én kleine bijeenkomsten. Een veelzijdige bruiloft locatie in Amsterdam dus! Voor jouw bruiloft in Amsterdam kies je gemakkelijk de zaal die het beste bij jouw gezelschap past.

  • De Skihut is geschikt voor groepen tot 150 personen. Met de gezellige zithoekjes, de bar en het winterterras waan je je al snel in intieme, knusse en winterse sferen!
  • The Mountainhouse heeft een capaciteit van ongeveer 350 personen. De ruimte heeft een grote bar en de locatie is veelzijdig: je kunt er heerlijk dineren maar ook genieten van een groot dansfeest.
  • The Winter House is met ruimte voor ongeveer 500 personen de grootste locatie. Geniet van de warme uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Met een open keuken en eigen bar is ook deze locatie enorm veelzijdig.

Extra bijzonder aan onze bruiloft locatie in Amsterdam, is dat het zelfs mogelijk is om diverse zalen met elkaar te combineren. Zo creëer je precies de ruimte die je nodig hebt. Verder kan elke zaal naar wens worden ingedeeld: wij denken graag met je mee over de ideale inrichting, opstelling, styling en het thema voor jouw bruiloft in Amsterdam.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen

Culinair genieten tijdens jouw bruiloft in Amsterdam?

Wil je culinair genieten tijdens jouw bruiloft in Amsterdam? Bij Zuidpool kies je voor een heerlijk diner, de lekkerste fingerfoods, smakelijke borrelplanken of een van onze andere specialiteiten. Liever een menu op maat? Dat kan natuurlijk ook!

Een bruiloft in Amsterdam centrum: is dat wel goed bereikbaar?

Een bruiloft locatie in Amsterdam die goed bereikbaar is? Dat klinkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Zuidpool bevindt zich tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, op kleine afstand van station Amsterdam RAI en op slechts enkele minuten van de Ring Amsterdam. Of jouw gasten nu met de bus, tram, metro of trein willen komen: binnen een mum van tijd zijn zij op de juiste locatie. De grote RAI parkeerplaats biedt daarbij voldoende ruimte voor gasten die met de auto afreizen naar jouw bruiloftsfeest.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bruiloft in Amsterdam? Kom gezellig langs om onze bruiloft locatie in Amsterdam met eigen ogen te bekijken en sfeer te proeven. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden en laten je onze sfeervolle ruimtes direct zien. Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 020 – 616 86 60 of mail ons via events@zuid-pool.nl

Contact met Zuidpool.