Events

Evenementenlocatie Amsterdam

Een unieke evenementenlocatie in winterse sferen in het centrum van Amsterdam.

Sfeervolle evenementenlocatie


Knallende personeelsfeesten, stijlvolle (kerst)diners of spetterende zakelijke bijeenkomsten, op Amsterdamse evenementenlocatie Zuidpool in Amsterdam kan alles. Al het sfeervolle dat de de eerste en laatste maanden van het jaar te bieden hebben, hebben wij zowel binnen als buiten voor u verzameld. Welkom op Zuidpool!

Alles wat nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken is aanwezig. Door ons unieke modulaire inrichtingssysteem is er voor ieder soort bijeenkomst een sfeervolle en passende ruimte te creëren, van klein en intiem tot groots en meeslepend.

Het keukenteam van Zuidpool combineert ervaring en creativiteit; cruciale ingrediënten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Maakt u uw keuze uit onze zeer uitgebreide brochure, of kiest u liever voor maatwerk? Bij Zuidpool is het allemaal mogelijk, ongeacht het aantal mensen.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Indien u naar onder scrollt vindt u op deze pagina de specificaties van de ruimtes en de brochure, waarin catering, entertainment en andere mogelijkheden met prijsinformatie worden toegelicht.

The Mountain House.


Onze grootste overdekte locatie voor events is The Mountain House, gelegen aan het water naast het restaurant. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas, een perfecte koppeling met buiten. The Mountain House staat in direct contact met de keuken en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. De capaciteit van The Mountain House is 500 personen. Indien nodig kan de gang, die de ruimte van het restaurant scheidt, ook geopend worden voor een verdubbeling van de capaciteit binnen.

The Ski Hut.


De tweede locatie voor events is The Ski Hut, gelegen bij de ingang van Zuidpool. Het is een intieme ruimte voor groepen tot 150 personen, met een eigen bar en winterterras. Binnen hangt een typische wintersfeer, met speelse elementen en veel hout. Het meubilair heeft standaard een indeling met verschillende zithoeken, maar kan naar wens worden aangepast.

The Winter House.


In de zuidelijke helft van het paviljoen aan het water bevindt zich The Winter House, ruim opgezet met een grote bar en modulaire inrichting. Het restaurant is geschikt voor grotere  boekingen, voorzien van een fantastisch uitzicht. Het modulaire ontwerp matcht met ieder type event.

Voor meer informatie.


Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met het Event Team van Zuidpool via 020 616 86 60. Het is ook mogelijk om het formulier rechts in te vullen, dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.

Zuidpool
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

T:  020 616 86 60
E:  events@zuid-pool.nl

Contactformulier.