Evenementenlocatie Amsterdam

Evenementenlocatie Amsterdam

Unieke evenementenlocatie in winterse sferen

Après-ski deal

Deze winter hebben wij een speciale deal voor jou op het Winterwonderland van Amsterdam! Kom in de winterse sferen van houdt jouw persoonlijke après-ski in de Skihut van Zuidpool in Amsterdam!

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder.

Winter chique deal

Ook heeft Zuidpool Amsterdam voordelige deal met een chique thema voor jouw event. Beleef het ware Winterwonderland in de Winter House en Mountain House van Zuidpool.

Voor meer informatie, klik op de knop hieronder.

Evenementenlocatie in Amsterdam: Zuidpool

Als je een evenement organiseert, is niks zo belangrijk als dé perfecte locatie. Er moet genoeg ruimte zijn, een goede sfeer hangen en het moet makkelijk te bereiken zijn. Een goede locatie vinden kan lastig zijn, zeker een evenementenlocatie in Amsterdam. Zuidpool kan dan deze winter de oplossing zijn! Vanaf september is deze winterse locatie weer geopend voor allerlei soorten evenementen. Misschien is dit ook wel dé event locatie in Amsterdam voor jou?

Bereikbaarheid evenementenlocatie Zuidpool

Event locatie Zuidpool is te vinden in Amsterdam: vlakbij station RAI en naast de ringweg. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto, is Zuidpool gemakkelijk te bereiken. De tram, metro of bus is dus nooit ver weg. De goede ligging van deze evenementenlocatie in Amsterdam maakt Zuidpool tot een geschikte locatie voor elk evenement.

Warme en sfeervolle evenementenlocatie

Tijdens de koude wintermaanden is de entourage van je evenement dubbel zo belangrijk. Mensen zijn op zoek naar warmte en sfeer. Deze open hartelijkheid en welkome sfeer is op onze event locatie in Amsterdam volop aanwezig. Zuidpool klinkt dan misschien wel koud, het voelt als een warm bad. Of je je nou in een skihut wilt wagen of een wat strakkere omgeving wenst, het is bij deze evenementenlocatie in Amsterdam beide aanwezig: uiteraard in winterse sferen.

Het interieur is aan te passen aan al je wensen. De ruimtes zijn geschikt voor een klein en intiem feest, maar binnen een handomdraai kan het interieur worden aangepast voor een groot en spetterend bedrijfsfeest. Laat ons weten wat je voor ogen hebt, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zonder stress

Als je dacht dat je bij elke geschikte event locatie in Amsterdam zelf in de weer moet met de aankleding van het event, heb je het mis. Bij Zuidpool wordt het gewoon voor je geregeld. Er zijn verschillende opties qua ruimte en aankleding beschikbaar voor allerlei soorten evenementen. De lampjes zijn al opgehangen, de stoelen staan al klaar en de schapenvachten liggen al op je te wachten. Bij deze evenementenlocatie in Amsterdam is zelfs een stookplaats voor een kampvuur aanwezig voor het ultieme wintergevoel. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan even contact op om je wensen te uiten en de opties te bespreken.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Ook daar heeft deze event locatie in Amsterdam aan gedacht. Er zijn verschillende opties bij Zuidpool. Voor de avontuurlijke types onder ons is er een mogelijkheid tot een winter barbecue. Als je net dat stukje extra luxe zoekt, dan kan je bij Zuidpool ook terecht voor een lekker vijfgangendiner. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden de lekkerste maaltijden bereid.

Ook aan de drankjes is gedacht. Onder andere wijn, bier, fris, koffie en thee staan op het menu, maar ook glühwein kan bij deze winterse event locatie in Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Voor het drankarrangement worden duidelijke afspraken gemaakt, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Mocht je dus op zoek zijn naar een sfeervolle, winterse evenementenlocatie in Amsterdam, neem dan contact op met Zuidpool voor de ultieme winterse ervaring.

Contact met Zuidpool.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen