Kerstborrel Amsterdam

Kerstborrel Amsterdam

Unieke locatie voor uw kerstborrel in Amsterdam in winterse sferen.

Unieke locatie voor een kerstborrel in Amsterdam: Zuidpool

Organiseer je een kerstborrel met Amsterdam als locatie? Een kerstborrel is toch net weer even wat anders dan een gewone borrel. Het voelt vaak als even terugblikken op het afgelopen jaar, maar dan in een hele gemoedelijke en feestelijke sfeer. Als de locatie waar de kerstborrel wordt gehouden ook nog eens een authentieke wintersfeer heeft en wordt gecombineerd met de feestelijke kerstsfeer wordt de kerstborrel wel heel bijzonder.

Zuidpool is zo’n unieke locatie waar een kerstborrel organiseren in Amsterdam wel heel erg leuk is. Vanaf half oktober wordt de locatie omgetoverd tot een winters paradijs waar een kerstborrel volledig op zijn plaats is. Zuidpool is dé evenementen locatie van Amsterdam met een grote capaciteit. Het is dus een uitstekende locatie voor een kerstborrel in Amsterdam, zowel voor kleinere groepen als voor een groot gezelschap. Sterker nog, bij Zuidpool hebben we alles in huis om er een onvergetelijke ervaring van te maken, ongeacht het aantal mensen.

Kerstborrel voor bedrijven in Amsterdam

Een kerstborrel voor bedrijven in Amsterdam kan bij Zuidpool zowel intiem als groots georganiseerd worden. Er kan voor ieder gezelschap een sfeervolle ruimte gecreëerd worden zodat het niet uit maakt of je kiest voor een kerstborrel organiseren in Amsterdam voor alleen het personeel of dat je hier ook de aanhang of zelfs de klanten bij wilt uitnodigen. Alles wat nodig is om van de kerstborrel een sfeervol evenement te maken, heeft Zuidpool in huis. Of het nu gaat om tongstrelende culinaire ervaringen of als je alleen het glas wilt heffen met elkaar. Onze uitgebreide brochure biedt vele mogelijkheden als het gaat om een kerstborrel voor bedrijven in Amsterdam, maar je kunt natuurlijk ook altijd een kerstborrel organiseren in Amsterdam waarbij Zuidpool een op maat gemaakt arrangement voor je samenstelt.

Perfecte locatie voor kerstborrel Amsterdam voor iedereen

Natuurlijk hoeft het niet altijd alleen om een kerstborrel voor bedrijven in de regio Amsterdam te gaan, ook bedrijven uit andere delen van het land kunnen prima een kerstborrel organiseren in Amsterdam bij Zuidpool. Door de ideale ligging op enkele minuten van de ring en tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark zijn wij goed te bereiken. Zowel de trein, bus, tram als metro stoppen in de buurt en er is ook voldoende parkeergelegenheid in de P4 van de Amsterdam RAI. De locatie voor een kerstborrel in Amsterdam leent zich ook uitstekend voor andere gezelschappen. Bijvoorbeeld de jaarlijkse kerstborrel van de vereniging, een kerstborrel voor de hele familie, misschien zelfs met aansluitend een familiediner. Bij Zuidpool kun je werkelijk alle kanten op, onze ervaring en creativiteit bieden in combinatie met de sfeervolle ambiance voor ieder gezelschap een wonderlijke locatie.

Een kerstborrel in Amsterdam op maat!

Bij Zuidpool heb je als locatie voor een kerstborrel Amsterdam de mogelijkheid om zelf bepaalde wensen aan te geven. Wij kunnen in overleg een compleet op maat samengestelde kerstborrel voor je organiseren. Door het vernieuwde terrein en de unieke samenwerking met de internationale beurs- en congreslocatie RAI komen er ook steeds meer mogelijkheden bij voor het organiseren van bijzondere evenementen. We geven hier als voorbeeld een kerstborrel, maar het kan natuurlijk ook een ander evenement zijn. Of het nu gaat om knallende personeelsfeesten, stijlvolle (kerst)diners, nieuwjaarsborrels of andere bijeenkomsten: bij Zuidpool kun je een zaal huren voor elke gelegenheid. Onze ervaring, de deskundige medewerkers en het gepassioneerde keukenteam zet zich voor 200% in om aan alle verwachtingen te voldoen. De locatie voor een kerstborrel in Amsterdam voldoet zeker aan de verwachting, met deze sfeervolle aankleding is de toon voor een gezellige bijeenkomst al gelijk gezet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact met Zuidpool.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen