Nieuwjaarsborrel Amsterdam

Bruiloft Locatie Amsterdam

Unieke nieuwjaarsborrel in Amsterdam in winterse sferen

Organiseer jouw nieuwjaarsborrel in Amsterdam bij Zuidpool

Ben je bezig met een nieuwjaarsborrel in Amsterdam te organiseren? Dat kan een hele klus zijn voor het gehele bedrijf. Je moet er rekening mee houden dat de sfeer gemoedelijk blijft, maar ook dat er voldoende ruimte is om vooruit en terug te blikken op gebeurtenissen in de organisatie. Dit wil je het liefst op een unieke locatie doen, waarbij er een authentieke wintersfeer om je heen hangt, maar genoeg ruimte is om met je collega’s te borrelen en een feestelijke stemming gecreëerd kan worden.

Deze nieuwjaarsborrel in Amsterdam wordt onvergetelijk

Zuidpool is zo’n locatie waar je een nieuwjaarsborrel in Amsterdam kunt houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in winterse sferen het nieuwe jaar in moet kunnen luiden, waardoor onze locatie vanaf half oktober wordt omgetoverd en ervoor gezorgd kan worden dat zowel grote, als kleine groepen kunnen genieten van de nieuwjaarsborrel. Hierbij streven we ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij het niet uit maakt hoeveel mensen er uitgenodigd zijn. Op deze manier kan iedere groep het glas heffen op wederom een goed jaar voor het bedrijf.

Voor ieder gezelschap de perfecte locatie

Een nieuwjaarsborrel in Amsterdam kan met een select gezelschap gehouden worden. Denk bijvoorbeeld aan alleen de medewerkers van het bedrijf, waardoor er een intieme sfeer komt. Echter kun je er ook voor kiezen om aanhang of eventuele klanten uit te nodigen voor de borrel, zodat ook voor hen een blijk van waardering komt. Met Zuidpool kun je er altijd een sfeervolle locatie voor hebben, waarbij meer komt kijken dan alleen een drankje. Zo bieden wij verschillende arrangementen aan, waarmee we streven naar een culinaire ervaring voor iedereen.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen

Eenvoudig te bereiken via alle uithoeken

Hiervoor hoef je ook niet ver te rijden. De nieuwjaarsborrel in Amsterdam houden kan namelijk gewoon bij Zuidpool, welke op enkele minuten van de ring tussen het Beatrixpark en Amsterdam RAI ligt. We zijn hierdoor niet alleen goed te bereiken met de auto, waar wij voldoende parkeergelegenheid voor bieden, maar ook met het openbaar vervoer. Zo ben je bij ons altijd van alle gemakken voorzien en betaal je nooit te veel voor iedere nieuwjaarsborrel of andere gelegenheid waarvoor jij een feest wilt geven, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest. Dit komt mede doordat wij altijd met jou in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op voor het reserveren van een nieuwjaarsborrel in Amsterdam

Hiervoor hoef je alleen maar jouw wensen door te geven, waarna wij een op maat gemaakte nieuwjaarsborrel voor je kunnen organiseren. Het aantal mensen, de gewenste culinaire voorzieningen en zelfs een deel van de aankleding kan bij ons doorgegeven worden. Op deze manier wordt ieder feest een succes en praten jouw collega’s, klanten en aanhang nog jaren na over de nieuwjaarsborrel in Amsterdam. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact opnemen om de wensen te bespreken, waarna wij ons inzetten om alles te realiseren. Wacht daarom niet te lang en ga aan de slag met het vastleggen van de locatie, zodat je de winterse wereld niet aan je voorbij laat gaan! Mail ons op events@zuid-pool.nl of bel 020 – 616 86 60 en informeer naar de mogelijkheden.

Contact met Zuidpool.