Trouwlocatie Amsterdam

Trouwlocatie Amsterdam

Unieke borrel locatie in Amsterdam in winterse sferen

Trouwen in Amsterdam

Ben jij ten huwelijk gevraagd of ben jij zelf op je knieën gegaan voor de liefde van je leven? Dan begint voor jullie nu een enorme organisatie! Het samenstellen van de gastenlijst en een tafelschikking. Een zoektocht naar een bruidsjurk, trouwringen, een fotograaf en natuurlijk… een trouwlocatie in Amsterdam!

Zuidpool: dé trouwlocatie in Amsterdam

Jullie hebben besloten te trouwen in Amsterdam, maar niet op een standaard cliché manier? Evenementenlocatie Zuidpool is dan dé trouwlocatie in Amsterdam voor jullie bruiloft. Wij bieden jullie een unieke manier om te trouwen in Amsterdam! Midden in het centrum van Amsterdam bevindt zich namelijk onze locatie in authentieke wintersfeer. Op deze manier kunnen jullie trouwen in Amsterdam in een winterse wonderwereld.

Verschillende locaties binnen Zuidpool

Wij hebben voor ieder wat wils, er is namelijk keuze tussen drie verschillende ruimtes binnen Zuidpool. Allereerst een intieme ruimte die ruimte heeft voor 150 personen: The Skihut. Daarnaast onze The Winter House, deze ruimte is geschikt voor 350 personen. Ten slotte is er een grote overdekte locatie de ruimte heeft voor 500 personen: The Mountain House. De opstellingen binnen de ruimtes zijn flexibel in te delen, wij denken hierin graag met jullie mee. Bovendien zijn de verschillende ruimtes binnen Zuidpool ook met elkaar te combineren.

Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en enkel ter informatie, je gaat hiermee geen verplichtingen aan. We zullen je zo snel mogelijk benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

manvrouw

Evenement

Soort

Diner/lunch

Dranken

Entertainment


*Verplicht in te vullen

Catering bij jullie trouwlocatie in Amsterdam

In onze brochure vinden jullie de verschillende mogelijkheden die wij bieden wat betreft de catering. Wanneer jullie kiezen om bij ons te trouwen in Amsterdam, heeft u keuze tussen verschillende arrangementen. Alle arrangementen kunnen echter wel naar jullie (dieet)wensen worden aangepast. Jullie kunnen ook een arrangement samenstellen op basis van verschillende items uit de verschillende door ons aangeboden arrangementen. Dit is mogelijk op aanvraag. De prijzen die hierbij horen zijn afhankelijk van jullie specifieke wens. Ons keukenteam zorgt in elk geval voor een onvergetelijke ervaring wanneer jullie bij ons trouwen in Amsterdam!

De praktische voordelen van onze evenementenlocatie Zuidpool

In het kort de voordelen op een rij van onze trouwlocatie in Amsterdam:
– Trouwen in Amsterdam: midden in het centrum
– Keuze tussen drie verschillende zalen
– De locatie is in te delen naar jullie specifieke wens
– Verschillende aangeboden arrangementen voor de catering, maar ook aan te passen op jullie specifieke wens
– Een onvergetelijke ervaring!

Neem contact met ons op voor het boeken van een trouwlocatie in Amsterdam!

Hebben wij jullie interesse gewekt om bij ons te trouwen in Amsterdam? Dat snappen we wel! Hebben jullie daarbij nog wel honderd vragen? Ook dat is logisch. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als u nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden! Vraag hier boven een offerte aan, mail ons op info@zuid-pool.nl of bel 020 – 616 86 60. Wij van Zuidpool geven jullie graag inspiratie om te trouwen in Amsterdam op een unieke wijze!

Contact met Zuidpool.