Zaal huren Amsterdam

Zaalverhuur Amsterdam

Unieke evenementenlocatie in winterse sferen

Zaalverhuur Amsterdam.

Zaal huren Amsterdam? Zoek niet verder! Zuidpool biedt diverse zalen aan, ideaal voor elke gelegenheid. Zuidpool heeft in het najaar van 2017 haar deuren heropend, wat voorheen houten paviljoens waren is nu omgetoverd tot een permanent gebouw aan de parkvijver, met daarin verschillende ruimtes voor evenementen. Nieuwsgierig naar hoe het er nu uitziet?

Zuidpool zaalverhuur Amsterdam: een unieke belevenis.

Natuurlijk zijn er genoeg mogelijkheden om een zaal te huren in Amsterdam. Wat maakt Zuidpool dan zo uniek?

Allereerst is het mogelijk onze zalen aan elkaar toe te voegen zodat uw meer ruimte heeft voor uw evenement. Zuidpool is hiernaast goed bereikbaar, op slechts enkele minuten van de Ring Amsterdam en het treinstation., waar ook bus, tram en metro stoppen. Uw gasten kunnen makkelijk gebruik maken van de grote RAI parkeerplaats. Hiernaast zijn op het nieuwe terrein van Zuidpool verschillende locaties beschikbaar, met elk hun faciliteiten en mogelijkheden tot catering.

  • The Mountainhouse is met een capaciteit van 500 personen de grootste overdekte locatie en is gelegen aan het water. Door de verschillende materialen en het vele gebruik van glas heeft deze locatie een warme uitstraling en staat het in direct contact met de buitenplaats. Ook beschikt The Mountainhouse over een open keuken, eigen bar en toiletten.
  • Op zoek naar een meer intieme winter sfeer? Ga dan voor de Skihut. Deze locatie is ietsje knusser en biedt groepen tot 150 personen de mogelijkheid tot het hebben van gezellige winterse feestjes en partijen.
  • Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog The Winter House. Dit is de meest veelzijdige locatie. Deze ruimte is voorzien van een aanzienlijke bar en ook grote groepen kunnen genieten van heerlijk eten in het restaurant van The Winter House.

Precies zoals u het voor ogen heeft.

Naast de keuze uit de verschillende locaties zijn er bij Zuidpool zaalverhuur Amsterdam ook nog genoeg andere aspecten die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. De zalen zijn flexibel en samen met alle beschikbare materialen is het mogelijk om de sfeer te creëren die u zoekt, van klein en intiem tot groots en intens. Ook de gastronomische ervaring kunnen we hierop toesnijden, zo kunt u kiezen uit ons grote assortiment hapjes maar u kunt ook kiezen voor een menu op maat. Alles is mogelijk!

Bereikbaarheid Zuidpool.

Zuidpool zaalverhuur Amsterdam is gevestigd op een zeer goed bereikbare locatie, namelijk tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark. Uw gasten kunnen gebruik maken van de grote RAI parkeerplaats waardoor ze snel op uw evenement zijn.

Contact met Zuidpool.